جلسه شورای راهبردی دانشگاه تشکیل شد
در راستای دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم جلسه شورای راهبردی دانشگاه تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی؛ در راستای دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم در خصوص تشکیل شورای راهبردی دانشگاهها، جلسه ای با حضور آقای دکتر روح اله سهرابی (مشاور وزیر در برنامه ریزی و مدیریت راهبردی)، خانم دکتر صباغ زاده، اعضای هیات رئیسه و اعضای شورای راهبردی دانشگاه در روز دوشنبه 3 اردیبهشت ساعت 10 تا 12 برگزار گردید .

در این جلسه سند راهبردی و برنامه های اجرا شده و برنامه های پیش روی شورای راهبردی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی توسط مدیریت طرح و برنامه و دبیر شورای راهبردی دانشگاه ارائه گردید.
در ادامه ریاست دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و اعضای شورای راهبردی نیز توضیحات تکمیلی در خصوص موارد فوق و چالشها و نیازمندیهای حمایتی دانشگاه از ارگانهای حکومتی خصوصا وزرات علوم را ارائه نمودند .
در نهایت آقای دکتر سهرابی و خانم دکتر صباغ زاده فعالیت‌های انجام گرفته در دانشگاه را مناسب ارزیابی کردند و گزارشی در خصوص برنامه های وزارت علوم ارائه و پیشنهاداتی در خصوص پیاده سازی سند راهبردی دانشگاه بیان نمودند.

تاریخ:
1403/02/10
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس پست الكترونيكي شما
كد امنيت